Klanteninformatie

Levering:

Voor verzending naar Nederland berekenen wij u een minimale transporttoeslag, tussen 8,40 € en 18,60 €. Wij versturen onze artikelen binnen Nederland en de EU. U ontvangt uw verzamelvitrine normaal binnen 2 tot 4 werkdagen nadat wij uw bestelling ontvangen hebben. De goederen worden zeer zorgvuldig verpakt en zijn 100 % verzekerd tegen beschadigingen.

Betaling:

U kunt uw bestelling met uw creditkaart (Worldpay) of direkt aan de DSL chauffeur (Betaling bij levering) betalen.

Mastercard, Visa, Visa Delta, Visa Purchasing, Laser

Ontbindende voorwaarden:

U kunt de koopovereenkomst binnen twee weken ongedaan maken. Dit dient u schriftelijk (per post of e-mail) te doen aan het onderstaande adres binnen de genoemde periode met opgaaf van redenen.

Om uw bestelling ongedaan te maken dient u met opgaaf van redenen een schrijven te richten aan amacabinet@gmail.com om de goederen terug te kunnen zenden op kosten van AMA. Ook kunt u, met inachtneming van de genoemde termijn, ook per gewone post schrijven naar:

AMA Schoener Wohnen GmbH
An de Baek 2
D-21516 Schulendorf / Germany
Fon: +49 4155 6635
Fax: +49 4155 811251
www.vitrinekasten.eu

E-mail: amacabinet@googlemail.com

Frankeert u het pakket a.u.b. voldoende om strafporto te vermijden. Wij vergoeden u het portobedrag per ommegaande. Wanneer u beschadigde goederen of goederen met tekenen van gebruik verstuurt, dan brengen wij u de wettelijke aftrek in rekening; u kunt dit vermijden door de goederen te inspecteren om te zien of deze in de toestand verkeren zoals ze ter verkoop aangeboden werden, om deze na inspectie zonder tekenen van gebruik in de orginele verpakking aan ons te retourneren.

Uitgesloten voor retournering zijn:
Goederen die speciaal voor de klant vervaardigd werden of herkenbaar op persoonlijke wensen toegesneden waren, of goederen die langer dan 2 weken in uw bezit zijn.

Garantie:

Wij bieden u een garantie van 12 maanden.

Reparaties:

Schades die door u zelf veroorzaakt werden kunnen in onze onderhoudafdeling tegen een relatief laag bedrag hersteld worden. Ook wanneer deze schades na meerdere jaren ontstaan zijn.